Ik ben opgegroeid met de overtuiging dat ik niet goed genoeg was. Dat ik ongewenst, dom, lelijk en 'slecht' was. Vanuit die overtuiging ging ik enorm pleasen. Ik deed alles om maar aardig gevonden te worden, om er te mogen zijn. Een strenge religie en een huwelijk met een narcistische man bevestigden deze denkbeelden natuurlijk alleen maar. Op mijn 28 ste raakte ik de bodem van een hele diepe put, en van daaruit was de enige weg die nog open lag terug omhoog. Die weg was lang, moeilijk en prachtig tegelijk. En vandaag de dag mag ik als coach putten uit al die ervaring en dat samenbundelen in liefde en aandacht voor anderen.

Ik ben moeder van 5 prachtige mensen. 

Ik werk part time als teamleider op een alarmcentrale waar ik coachend leiding geef aan mijn team. Daarnaast geef ik met veel liefde persoonlijke begeleiding, meditatie lessen, lezingen en workshops om vrouwen te helpen meer zelfvertrouwen op te bouwen. Omdat zelfvertrouwen aan de basis ligt van een gelukkig leven. 

 

 

Waarom ik doe wat ik doe? 
Omdat ik geloof dat een vrouw het meest gelukkig is wanneer zij vanuit zelfvertrouwen haar leven bewust vorm geeft. 

Ik heb zelf ervaren hoe geweldig groot de positieve impact kan zijn van persoonlijke coaching en ik geniet er van om dit terug-, en door te geven zodat anderen dit ook mogen ervaren. 

 

Ben jij er klaar voor om je leven in eigen hand te nemen? Schrijf je dan in voor een persoonlijk coaching traject. Ik kan je helpen om tot jouw innerlijke kern te komen, jezelf te leren accepteren en met meer zelfvertrouwen en geluk in het leven te staan. We spreken elkaar dan ongeveer 2 x per maand en tussendoor krijg je van mij inzichten en opdrachten waar je mee aan de slag kunt. En natuurlijk ben ik er altijd als steuntje in de rug tijdens een moeilijk moment.